Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

 

1. Vételár, fizetési feltételek

1.1. A Termék mellett feltüntetett ár a Termék ajánlati ára, amely nem tartalmazza az általános forgalmi adót, mert Szolgáltató alanyi mentes, továbbá nem tartalmazza a szállítási és egyéb járulékos költségeket. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és akkor válik véglegessé, ha azt a Szolgáltató a megrendelést követően visszaigazolja. A Termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra kerül.

A kosárban láthatók a Vásárló által kiválasztott termékek és kiszállítás esetén a postaköltség, alatta látható a fizetendő végösszeg, amely áfa mentes. Az itt feltüntetett áron felül a vásárlónak további költsége nem merül fel. Személyes átvétel esetén nincs egyéb költség.

A „Megrendelem” gombra való kattintással a Vásárlót fizetési kötelezettség terheli!

1.2. A Webáruházban történő vásárlás esetén a Vásárló számára rendelkezésre álló fizetési mód:

Bankkártyás fizetés Barionnal:

               A megrendelt termékeket a megrendelés végén azonnal kifizetheti bankkártyával. A biztonságos fizetést a Barion garantálja.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. 

A tranzakció eredményét a pénzügyi szolgáltató automatikusan – 5-10 másodpercen belül – megküldi rendszerünknek, vásárlóinkat pedig a banki felületen tájékoztatja a tranzakció sikeréről. Kérlek ne zárd be a böngészőt és ne szakítsd meg a folyamatot! Az adatlapon megadott e-mail címre a rendszer visszaigazolást küld, amelyen megtalálható a vásárolt termékekre vonatkozó minden fontos információ.

Hiba a fizetés során, egyéb tudnivalók:

Amennyiben hiba lépett fel a fizetés során, kérünk, hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 368 2639-es számon! Ne indítsd újra a vásárlást!

A bankkártya fizetés során felmerülő esetleges hibákért a Szolgáltató nem vállal felelősséget, és a Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért vagy visszaélésért, amely a bankkártyával, vagy banki átutalással történő fizetés során vagy következtében keletkezik.

Banki átutalás (előre utalás):

               A rendelés visszaigazolása után a Vásárló emailben kapja meg az utaláshoz szükséges adatokat. Az átutalt összeg beérkezését követően a termék kiszállításra kerül. Az átutalásra (fizetendő összeg beérkezésére) a megrendelést követően 2 nap áll a Vásárló rendelkezésére, ezt követően a megrendelés törlésre kerül.

Az utaláshoz szükséges adatok:

Soós-Madura Edina

11748007-24831510-00000000

Közlemény: Rendelésszám

Utánvétel:

Utánvétel esetén a Vásárló a csomag átvételekor fizeti ki a rendelés összegét, ennek plusz díja 350 Ft a szállítási költségen felül.

Készpénzes fizetés:

               Kizárólag személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzes fizetésre. 

2. Szállítási feltételek

2.1. A Termék kiszállítását a MPL Futárszolgálat végzi, munkanapokon.

2.2. A raktáron lévő Termék kiszállításának határideje 1-2 munkanap.

2.3. A Vásárló a Termék kiszállításának idejéről e-mailben értesítést kap.

2.4. Az ideiglenes készlethiány miatt raktáron nem található Termék kiszállítási ideje a beszállítótól való beszerzéséhez szükséges időtartam függvénye. Szolgáltató haladéktalanul tájékoztatja a Vásárlót amennyiben a Vásárló által megrendelt Termék – készlethiány miatt – nem áll rendelkezésre. Szolgáltató a Vásárló által már megfizetett vételárat a tájékoztatást követő 14 nap elteltével a Vásárló által eszközölt fizetési móddal azonos módon a Vásárló részére visszatéríti, amennyiben a fentiek szerinti 14 napos határidőn belül a Termék kiküldése meghiúsult.

2.5. A szállítási költség:

5.5. A szállítási költség:

Megrendelés végösszege             Szállítási költség

                                                Házhoz         PostaPont/Postán maradó     MPL csomagautomata

0 Ft -.14 999 Ft                        590 Ft                         590 Ft                             590 Ft

15000 Ft -                                                     Ingyenes!                               

Utánvét díja: +350 Ft

       

 

2.6. Személyes átvétel: 

Telefonon ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN

0620/368-2639

 

6. Elállás és felmondás

6.1. A Vásárlót megilleti az elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § értelmében a Webáruházban vásárolt termékek tárgyában kötött adásvételi szerződés tekintetében.

6.2. Elállási jogával élve a Vásárló a szerződést egyoldalúan, visszamenőleges hatállyal szüntetheti meg.

6.3. A Vásárló elállhat a szerződéstől 14 napon belül anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre vonatkozólag.

6.4. A Vásárló az elállási jogát a termék átvételének napjától számított  14 napon belül gyakorolhatja.

6.5. Amennyiben a Vásárló telefonon vagy emailen jelzi, hogy szeretné visszaküldeni vagy cserélni a terméket, az Eladó a lehető leghamarabb intézkedik a cseretermék küldéséről, illetve tájékoztatja a Vásárlót az INGYENES visszaküldés menetéről.

6.6. A fentieken túl a Vásárló köteles megtéríteni a Szolgáltatónak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenést.

6.7. A Termék visszajuttatása a következő címre lehetséges:

Soós-Madura Edina

8220 Balatonalmádi, Noszlopy Gáspár utca 5.

6.8. Érvényes elállás esetén minden kölcsönösen kapott teljesítés visszatérítendő. Amennyiben a Vásárló visszatéríteni a kapott teljesítést nem, illetve csak részben tudja, vagy csupán a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredően elhasznált, vagy nem működő állapotban, értékcsökkenten tudja visszaadni, kötelessége az ebből eredő kárt megtéríteni.

6.9. A Vásárló által kifizetett vételárat és a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül utalja vissza.

6.10. Eladó mindaddig visszatarthatja visszafizetendő összeg kifizetését, amíg a Vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte és a tulajdonjog átruházása megtörtént (a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni), kivéve, ha az Eladó kifejezetten vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszatérítés során a Eladó az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli.

6.11. Ha a Vásárló fogyasztónak minősül, úgy a szerződés megkötésére megtett ajánlatát (azaz az elküldött megrendelését) mindaddig visszavonhatja, ameddig a szerződés nem jön létre, azaz ameddig a Eladó a megrendelést a rendelés visszaigazolás megküldésével nem igazolja vissza. Az ajánlat visszavonása a fogyasztónak minősülő Vásárló szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttségét megszünteti.